...kjer je igra in veselje... 

Osnovna dejavnost Planet otrok je organizacija in izvajanje dodatnih aktivnosti kot dopolnitev programa vrtcev in osnovnih šol (zimovanja, letovanja, tabori, šola v naravi...). V preteklem šolskem letu je bilo v naše programe vključeno preko 3800 predšolskih in osnovnošolskih otrok.

Poseben pomen namenjamo tudi nordijski hoji, kjer so programi prilagojeni posameznim starostnim skupinam.

Naše aktivnosti obsegajo tudi animacijske programe skupinskih iger in ter različna izobraževanja s področja organizacije aktivnosti, zdravstvene preventive in prve pomoči.

 


Dragi otroci, spoštovani starši!   Sporočamo vam, da so vse naše aktivnosti, zaradi znanih razlogov, od 19.10. 2020 naprej, prekinjene. Vsekakor je na prvem mestu naše zdravje in vas vljudno prosimo, da se dosledno držite navodil pristojnih inštitucij. Le tako nam bo skupaj uspelo omenjeni virus omejiti,oz. zaustaviti.   V želji po..
Spoštovani! V želji, da bi lahko naša doživetja delili in omogočili tudi otrokom iz socialno ogroženih okolij, vas vljudno vabimo k nakupu izdelkov iz naše spletne trgovine. Celoten izkupiček od nakupa bo prenešen v naš Sklad, iz katerega bomo finančno krili stroške programov za tiste otroke, katerih starši žal nimajo dovolj..
Gusar, Škratki, Planinček, Na deželi..., Lipicanček, Lahkih nog naokrog,... je le nekaj programov namenjenih našim najmlajšim prijateljem. Programa “Smukač-Vriskač” in “Plavalček-Skakalček” dokazujeta, da otroci veliko res veliko zmorejo..! več...  
Najti primerno lokacijo, poiskati najugodnejšo ponudbo, zagotoviti usposobljen kader za izvedbo programa in hkrati ugoditi željam, lahko pomeni veliko in neprijetno obremenitev za učitelje. Z veseljem vam priskočimo na pomoč. 
12