...kjer je igra in veselje... 

Osnovna dejavnost Planet otrok je organizacija in izvajanje dodatnih aktivnosti kot dopolnitev programa vrtcev in osnovnih šol (zimovanja, letovanja, tabori, šola v naravi...). V preteklem šolskem letu je bilo v naše programe vključeno preko 3800 predšolskih in osnovnošolskih otrok.

Poseben pomen namenjamo tudi nordijski hoji, kjer so programi prilagojeni posameznim starostnim skupinam.

Naše aktivnosti obsegajo tudi animacijske programe skupinskih iger in ter različna izobraževanja s področja organizacije aktivnosti, zdravstvene preventive in prve pomoči.

 


Koronavirus SARS CoV-2 in odpadli tabori

Dragi otroci, spoštovani starši!

 

Epidemija koronavirusa, katere del smo mi vsi, nam preprečuje izvajanje vseh programov od 16.03.2020 dalje.

Radi bi vam sporočili, da je vsekakor na prvem mestu naše zdravje in vas vljudno prosimo in pozivamo, da se dosledno držite navodil pristojnih inštitucij. Le tako nam bo skupaj uspelo omenjeni virus zaustaviti. 

 

Trenutno so odpovedane, oz prestavljeni vsi termini za skupine, ki bi se naših programov udeležile do vključno 18.5.2020.

Vsekakor si želimo, da bi bili tudi ti otroci naši gostje, zato bomo skupinam ponudili dodatne termine. Izvedbo odpadlih aktivnosti predvidevamo v mesecu juniju, točne termine pa bomo sporočili takoj, ko bo mogoče relano načrtovanje aktivnosti, oz. s ponovnim odprtjem vrtcev.

 

Naša ekipa bo ta čas izkoristila za posodobitev starih in pripravo novih, še bolj pestrih in otrokom zanimivih vsebin.

 

Spoštovani starši, namenite čas svojim otrokom, igrajte se z njimi in predvsem ostanite zdravi in ravnajte odgovorno do sebe in drugih.

 

Ekipa Planet otrok