Enodnevne aktivnosti

Natisni

Enodnevne aktivnosti je mogoče izvajati v notranjem ali zunanjem prostoru na vaši lokaciji. Vsebina in težavnost sta prilagojeni starosti otrok. Poleg osnovnih rekvizitov za izvajanje aktivnosti, poskrbimo tudi za ozvočenje in celotno postavitev vadbenega prostora.

 

OTROŠKI PROMETNI POLIGON

Na otroškem prometnem poligonu želimo otroke na igriv način spoznati s cestnoprometnimi predpisi in ostalimi zakonitostmi v prometu. Na prometnem poligonu otroci  lahko sodelujejo kot vozniki, pešci, policaji, reševalci, mehaniki, mojstri na bencinski črpalki, prodajalci na tržnici... Osnovni namen našega skupnega druženja je, da bi otroci spoznali vsakodnevni utrip našega "mesta". Sama postavitev, velikost in vsebina prometnega poligona je v istem časovnem obdobju primerna za skupino do 30 otrok. Poligon je namenjem otrokom starim med 3 in 6 let.

 

...

   

OTROŠKI GIBALNI POLIGON

Vpodbujanje otrok k gibanju in doseganju lastnih meja lahko naredimo na različne načine. Z veliko igre in nekaj malega tekmovalnosti vedno izvabimo nasmeh na otroške obraze. Pripravljamo gibalni dan, kjer se otroci preizkušajo v nenavadnih nalogah povezanih z iznajdljivostjo, natančnostjo, spretnostjo,koordinacijo, močjo celo s pogumom.... Preizkusite, zabavno bo!

 

...