Enodnevne aktivnosti

Natisni

Predstavljene enodnevne aktivnosti je mogoče izvajati v zaprterm ali odprtem prostoru na vaši lokaciji.

Vsebina in težavnost je prilagojena starostni stopnji otrok. Poleg osnovnih rekvizitov za izvajanje aktivnosti poskrbimo tudi za ozvočenje in celotno postavitev vadbenega prostora.

V okviru izvajanja enodnevnih animacijskih aktivnosti vam nudimo naslednje možnosti:

 

  • ZMOREM in ZNAM

Otrokom starosti 2-6 let namenjamo popolnoma nov program "Zmorem in Znam!". Pripravljenih imamo več kot 20 različnih igralnih postaj, kjer otroci, razdeljeni v manjše skupinice, skušajo razrešiti posamezne naloge. 

Različne stopnje težavnosti posameznih postaj omogočajo zanimivo aktivnost tako mlajšim, kot nekoliko starejšim otrokom. Naši mali prijatelji se lahko preizkusijo v vztrajnosti, odločnosti, natančnosti in predvidevanju krepijo lastne gibalno-motorične sposobnosti ter vzpodbujajo fino motoriko. Igralne postaje so v celoti izdelane iz lesa in ostalih recikliranih materialov, s čemer si med drugim želimo prispevati k ohranjanju okolja.

 

    

 

Informacije: ...

 

 

  • OTROŠKI PROMETNI POLIGON

Na otroškem prometnem poligonu želimo otroke na igriv način spoznati s cestnoprometnimi predpisi in ostalimi zakonitostmi v prometu. Na prometnem poligonu otroci  lahko sodelujejo kot vozniki, pešci, policaji, reševalci, mehaniki, mojstri na bencinski črpalki, prodajalci na tržnici... Osnovni namen našega skupnega druženja je, da bi otroci spoznali vsakodnevni utrip našega "mesta". Sama postavitev, velikost in vsebina prometnega poligona je v istem časovnem obdobju primerna za skupino do 30 otrok. Poligon je namenjem otrokom starim med 3 in 6 let.

 

   

 

Informacije: ...

 

  • OTROŠKI GIBALNI POLIGON

Vpodbujanje otrok k gibanju in doseganju lastnih meja lahko naredimo na različne načine. Z veliko igre in nekaj malega tekmovalnosti vedno izvabimo nasmeh na otroške obraze. Pripravljamo gibalni dan, kjer se otroci preizkušajo v nenavadnih nalogah povezanih z iznajdljivostjo, natančnostjo, spretnostjo,koordinacijo, močjo celo s pogumom.... Preizkusite, zabavno bo!

 

     

 

Informacije: ...