top of page

Smučarski tečaj med zimskimi počitnicami

Vaše otroke vabimo, da zimske počitnice preživijo s svojimi vrstniki in našimi smučarskimi učitelji na smučišču Krvavec. Vsako jutro se bomo odpeljali na smučišče, se tam učili smučanja in se veliko zabavali. Tečaj je primeren za predšolske otroke in otroke OŠ.
Smučišče Krvavec ima odlično urejene smučarske proge, katere so primerne za nadaljevalne smučarje, prav tako pa tudi za smučarje začetnike.

TERMIN: 21.2.2022 – 25.2.2022

Zborno mesto v dvorani Stožice(vhod št. 5) v Ljubljani ob 7:30 uri, odhod avtobusa 7:45, prihod nazaj med 15:30 in 16:15 uro. O točnem prihodu vas obvestimo vsak dan preko SMS sporočila.

PROGRAM
Prvi dan bo za tečajnike organiziran preizkus smučanja, na podlagi katerega bodo otroci razdeljeni v manjše skupine, ki jih bodo vodili naši smučarski učitelji. Program in učni proces v skupinah sta prilagojena glede na starost tečajnikov in njihovo smučarsko predznanje.
Prvi dan naj vaš otrok prinese s seboj vso smučarsko opremo. Smuči in palice bodo ostale v času trajanja smučarskega tečaja na smučišču.

CENA: 315 €

Dodatni popust: 10% popust na vsakega naslednjega prijavljenega otroka v družini (ne velja na izposojo smučarske opreme).

Cena vključuje učenje smučanja v manjših skupinah, avtobusni prevoz Ljubljana – spodnja postaja kabinske žičnice Krvavec - Ljubljana, 5 malic in 5 kosil ter čaj, petdnevno smučarsko vozovnico, tekmovanje s podelitvijo medalj, organizacijo programa in smučarske učitelje.

V času tečaja nudimo tudi izposojo smučarske opreme. Oprema ni všteta v ceno tečaja. Cena je odvisna od velikosti opreme (40€-65€).

PRIJAVE

Prijave sprejemamo preko elektronske prijavnice do 1.2.2022 oz. do zapolnitve prostih mest. Vse informacije na e-mailu: pocitnice@planet-otrok.si in telefonski številki: 051 318 620.

OPOMBE

Podrobnejša navodila boste na vaš e-mail dobili par dni pred začetkom tečaja.
V primeru pomanjkanja snega ali nezadostnega števila prijav tečaj odpade, kar bomo prijavljene obvestili najkasneje do 1.2.2022.

Število mest na tečaju je omejeno zato pohitite s prijavami.

 

bottom of page