Lokacije

Natisni

Pri izbiri lokacije za izvedbo aktivnosti je naše osnovno vodilo primernost objekta in okolica. Programske vsebine združujejo možnosti in zanimivosti, ki nam jih le ta nudi. Vabljeni k ogledu!

 

Hotel Špik se nahaja v gozdu Martuljek, 5 km od Kranjske Gore s čudovitim pogledom na okoliške gore.   Vse sobe so opremljene s TWC, TV, inetrnetom... Hotel razpolaga tudi z notranjim bazenom, savnami in večnamenskimi prostori. Odlična hrana v hotelski restavraciji s slovensko kulinariko je prilagojena našim skupinam, da bodo naši mali..
Hotel Maestoso je trenutno v fazi prenove, ponovno odprtje je predvideno za april 2021. V tem času, je osebje Kobilarne Lipica za naše skupine prijetno uredilo in pripravilo depandanso omenjenega hotela. Otreoci so namesščeni v lepo urejenih 2-4 posteljnih sobah, opremljenih s TWC. Depandansa se nahaja v neposredni bližini starega, oz. novega..
  Sodoben, prijetno zasnovan, z zunanjo podobo v krajinskem stilu, ponuja nepozabno bivanje »v srcu narave«. Hotel Center, kategoriziran s 3 zvezdicami, stoji tik ob  biatlonskem stadionu s streliščem in razpolaga s 66 ležišči razporejenimi v dvo in tri posteljne sobe. Neokrnjena narava, stoletni gozdovi in planinski zrak pa so recept..
V celoti prenovljeni Šport hotel se nahaja v osrčju Pokljuške planote tik ob smučišču z dvema vlečnicama. V hotelu je na voljo 70 ležišč razporejenih v dvo do štiri posteljne sobe opremljene s TWC. Hotel razpolaga tudi s telovadnico oz. večnamenskih prostorom, zunanjim igriščem z igrali in večnamensko športno ploščadjo za..
Turistična kmetija Zgornji Zavratnik (850m) se nahaja v Zg. Savinjski dolini le streljaj od Logarske doline. Leži na pobočju mogočne Raduhe (2062m) in je le 5km oddaljena od Luč.  Otroci in spremljevalci so razporejeni v 2,4 ali 6 posteljnih sobah s TWC. Gostom je na voljo tudi manjša čajna kuhinja in mini wellnes..
Garni Hotel Rute je bil odprt leta 2011 in se nahaja v vasi Gozd Martuljek, 5 km vzhodno od Kranjske gore. Hotel lahko sprejme do 85 oseb, ki lahko izbirajo med 2-6 posteljnimi sobami (TWC, TV, internet...) Hotel je zelo primeren za bivanje otroških skupin, poleg velikega ograjene posestva (ca 5000m2), kjer "domujejo" poniji, kokoši,..
Počitniški dom "Emavs" se nahaja v prijetni gorenjski vasici Zgornje Gorje in je od Bleda oddaljen 4 km v smeri proti Pokljuki.  Dom razpolaga s 87 ležišči razporejenimi v 6-12 posteljne sobe z etažnimi sanitarijami in kopalnicami.  Ob počitniškem domu je veliko otroško igrišče z igrali,..
Popolnoma prenovljeni hostel Bežigrad leži ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag. Dom razpolaga s 64 ležišči. Sobe so klimatizirane, dvo, oz. štiri posteljne in imajo lastno kopalnico in sanitarije.  V bližini doma so športna igrišča (odbojka na mivki, teniška igrišča, igrišča za igre z..
Počitniški dom stoji tik pod piransko trdnjavo, oz. nad Minoritskim samostanom na Vrtni ulici 1a s pogledom na Tartinijev trg. Objekt razpolaga s 76 ležišči. Sobe z etažnimi oz. lastnimi TWC imajo od štiri do šest ležišč. V bližini doma so športna igrišča (športni park..
Počitniški dom Center v Savudriji  ima skupaj 314 ležišč razporejenih v dveh stavbah. Sobe so 2-8 posteljne s TWC. Neposredno ob domu je plaža, kjer je morsko dno delno prekrito z mivko. Okolica doma razpolaga z velikim igriščem z igrali za najmlajše, dvema košarkarskima igriščema, tremi..
Počitniški dom "Šiška"leži v naselju Špadiči v neposredni bližini morja, od centra Poreča oddaljen manj kot 2 km. V letu 2009 prenovljeni dom razpolaga s 130 ležišči, razporejenimi v 2-6 posteljne sobe z etažnimi sanitarijami in kopalnicami.  Dom obdaja borov gozdiček s klopmi, mizami in..
Hotel Jelka je od hotela Šport oddaljen 200m. Gostje lahko izbirajo med eno-dvo ali več posteljnimi sobami, v restavraciji pripravljajo odlično hrano, sama okolica pa ponuja brezmejne možnosti različnih aktivnosti v naravi. Tik ob hotelu leži družinsko smučišče s tremi vlečnicami.   Hotel Jelka je zaradi tehničnih težav zaprt in..