top of page

Garni hotel Rute

Družinski kompleks Rute se nahaja v Gozdu Martuljku, idilični alpski vasici pod Špikom. Ime nosi po vasi Rute, ki je staro ime za Gozd Martuljek. Hotel razpolaga z 18 sobami, ki so primerno opremljene in razdeljene v tri nadstropja. Sobe sprejmejo od 2-8 otrok. Hotel je zaradi svoje okolice še posebej primeren za bivanje otroških skupin, saj se za hotelom nahaja velik prostor, kjer otroci zelo uživajo. V hotelu se lahko pohvalijo tudi z dvema večnamenskima dvoranama.

Hotel Pokljuka - Šport hotel

V celoti prenovljeni Šport hotel se nahaja v osrčju pokljuške planote, tik ob smučišču z dvema vlečnicama. V hotelu je na voljo 120 ležišč razporejenih v dvo do šestposteljne sobe, opremljene s TWC. Hotel razpolaga tudi s telovadnico oz. večnamenskim prostorom, zunanjim igriščem z igrali in večnamensko športno ploščadjo. Hotel se nahaja tik ob smučišču.

Turistična kmetija Zgornji Zavratnik

Turistična kmetija Zgornji Zavratnik (850 m) se nahaja v Zg. Savinjski dolini, le streljaj od Logarske doline. Leži na pobočju mogočne Raduhe (2062 m) in je le 5 km oddaljena od Luč. 

Otroci in spremljevalci so razporejeni v 2, 4 ali 6-posteljnih sobah s TWC. 

Za nemoteno izvedbo vsebin tudi v primeru slabega vremena je na voljo večnamenski prostor in dve jedilnici.

Pestra zunanja podoba turistične kmetije Zg. Zavratnik nam poleg velikega števila domačih živali nudi tudi otroško igrišče z igrali.

Hotel Maestoso Lipica

Hotel, ki je ime dobil po eni od klasičnih linij lipicanskih žrebcev, je v zunanji podobi odlično oblikovan objekt, ki se naravno spaja s tradicionalnimi lipiškimi elementi. Doživetje Lipice, ki se začne ob vstopu na posest, se nadaljuje v hotelu: bele lipiške ograje, postelje na senu in drsna vrata, ki jih najdemo v hlevih, ustvarjajo nepozabno doživetje Lipice. Otroci so razporejeni v 2-4 posteljne sobe, na razpolago pa nam je igrišče znotraj kobilarne Lipica ter sejna dvorana za deževne dni.

Hostel Panorama Portorož

Hostel Panorama Portorož se nahaja nad Portorožem, Piranom in Strunjanom. Ponaša se s prečudovitim panoranskim pogledom na Istro in prijaznim osebjem, ki poskrbi, da je bivanje naših skupin prijetno. Otroci so razporejeni v 4-12 posteljne sobe. V hostlu nam je v primeru slabega vremena na razpolago tudi večnamenski prostor. Okolica hostla se lahko pohvali z veliko zelene površine.

Hotel Jelka Pokljuka

Hotel Jelka Pokljuka se nahaja v mirnem in tihem zelenem okolju, v Triglavskem narodnem parku na Pokljuki. Pokljuka je zmeraj slovela po idilični naravi. Hotel razpolaga z dvema skupinskima sobama v mansardi, prvo in drugo nadstropje pa ponujata 2-4 posteljne sobe. V hotelu nudijo odlično hrano. Hotel se nahaja tik nad smučiščem.

Hostel Center Savudrija

Počitniški dom Center v Savudriji ima skupno 314 ležišč, razporejenih v dveh stavbah. Sobe so 2-8 posteljne s TWC. Neposredno ob domu je plaža, kjer je morsko dno delno prekrito z mivko.

Okolica doma razpolaga z velikim igriščem z igrali za najmlajše, dvema košarkarskima igriščema, tremi teniškimi igrišči, mizami za namizni tenis, rokometnim igriščem, igriščem za mali nogomet in igriščem za odbojko na mivki.

Hostel Bežigrad Umag

Pred nekaj leti prenovljeni hostel Bežigrad leži ob morju med Stella Marisom in Punto, v neposredni bližini teniškega centra Umag. Dom razpolaga s 64 ležišči. Sobe so klimatizirane, 2-4 posteljne in imajo lastno kopalnico. Pred hostlom se nahaja igrišče za odbojko na mivki ter drevesa, ki nudijo senco. Hostel leži tik ob peščeni plaži. Nekaj korakov stran pa je tudi plaža s kamenčki.

Hotel Špik

Hotel Špik se nahaja v gozdu Martuljek, 5 km od Kranjske Gore s čudovitim pogledom na okoliške gore. Otroci so nastanjeni v delu hotela s tremi zvezdicami, sobe so 2-4 posteljne. Hotel razpolaga tudi z notranjim bazenom, savnami in večnamenskimi prostori.

Odlična hrana v hotelski restavraciji s slovensko kulinariko je prilagojena našim skupinam, da bodo naši mali gostje dobili dovolj dodatne energije za vse aktivnosti.

Hostel Punkl Ravne na Koroškem

Le korak od centra Raven na Koroškem se nahaja Mladinski hotel Punkl, prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja v skladu naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Hostel Punkl na površini 570 m2 ponuja gostom 48 ležišč. Ležišča so organizirana v 8 fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. Z neposredno bližino Športnega parka Ravne in z aktivnostmi Kulturnega centra Ravne pa otrokom ponuja še pisano paleto najrazličnejših športnih in kulturnih aktivnosti.

Gostišče Vidrgar

Gostišče "Pri Vidrgarju" se nahaja v osrčju Slovenije, blizu geometričnega središča Slovenije. Gostišče ponuja množico kulinaričnih dobrot, poleg pestre gostinske ponudbe pa našim gostom nudimo nastanitev in možnost rekreacije v naravi. Otroci so nameščeni v 2-4 posteljne sobe. Okolica z veliko zelenimi površinami zagotavlja veliko možnosti za igro v naravi.

bottom of page