Programi

Natisni

Gusar, Škratki, Planinček, Na deželi..., Lipicanček, Lahkih nog naokrog,... je le nekaj programov namenjenih našim najmlajšim prijateljem. Programa “Smukač-Vriskač” in “Plavalček-Skakalček” dokazujeta, da otroci veliko res veliko zmorejo..! več...  
Najti primerno lokacijo, poiskati najugodnejšo ponudbo, zagotoviti usposobljen kader za izvedbo programa in hkrati ugoditi željam, lahko pomeni veliko in neprijetno obremenitev za učitelje. Z veseljem vam priskočimo na pomoč. 
Morda želi vaše podjetje svojim zaposlenim omogočiti izpopolnjevanje s področja skupinskega dela, morda ste del družini prijaznega podjetja in želite otroke zaposlenih povabiti na počitnice, ali pa si želite izvirne promocije vaših storitev..?
Spoštovani! V želji, da bi lahko naša doživetja delili in omogočili tudi otrokom iz socialno ogroženih okolij, vas vljudno vabimo k nakupu izdelkov iz naše spletne trgovine. Celoten izkupiček od nakupa bo prenešen v naš Sklad, iz katerega bomo finančno krili stroške programov za tiste otroke, katerih starši žal nimajo dovolj..