top of page
IMG_20200618_154224.jpg

Planet otrok že vrsto let sodeluje z različnimi vrtci po Sloveniji in organizira tabore, zimovanja in letovanja za otroke, kot dopolnitev programa vrtcev in osnovnih šol. Vsako leto se nam na različnih aktivnostih pridruži okrog 3000 otrok. Odzivi, želje in potrebe otrok se iz leta v leto spreminjajo in naša naloga je, da le-te prepoznamo in na osnovi tega pripravimo zanimive vsebine. Programi vključujejo vzpodbujanje gibalne motorike, vztrajnosti, sodelovanja ...

Ker se otroci radi vračajo v našo družbo, smo sestavili tudi nekaj počitniških programov, kjer povabimo otroke, ki so z nami bili že z vrtcem, pa se nam potem radi pridružijo tudi ko grejo v šolo. Tako vsako leto ponudimo smučarski tečaj na Krvavcu, med poletnimi počitnicami pa bo na razpolago nekaj različnih dejavnosti.

Nekaj novosti DRUŽINSKE PRVOMAJSKE POČITNICE in PLAVALNI TEČAJI med poletnimi počitnicami.

kid-swimming.jpg
SS1.jpg

Osnovna dejavnost Planeta otrok je organizacija in izvajanje dodatnih aktivnosti, kot dopolnitev programa vrtcev in osnovnih šol. Najti primerno lokacijo, zagotoviti kvaliteten kader za izvedbo programa in hkrati ugoditi željam lahko pomeni veliko in neprijetno obremenitev za učitelje. Za vas in vaše otroke pripravimo, organiziramo in v celoti izpeljemo celoten program letne ali zimske šole v naravi, oz. željenih tematskih taborov.

Pestra ponudba zanimivih, družabnih in zabavnih dejavnosti nam omogoča, da s prilagodljivim teambuilding programom zadovoljimo različne želje. Razkrijte nam vaše želje za lokacijo in program, ostalo prepustite nam.

Podjetjem, ki dajejo poudarek na družini prijaznemu podjetju pa nudimo tudi programe za otroke njihovih zaposlenih.

iStock-charity-give-back-group-work-6257
SS.jpg

Spoštovani starši, dragi otroci! 

Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne trgovine, kjer bomo z zbranimi sredstvi za otroke iz socialno ogroženih družin pokrili stroške programov in jim tako omogočili udeležbo na naših veselih dogodivščinah.

Več si lahko pogledate v naši spletni TRGOVINI.

bottom of page