top of page

Programi za podjetja

pexels-rodnae-productions-7551316.jpg

Teambuilding
 

Vizija, vztrajnost in cilj ob sprejemanju odgovornosti in odločitev, zaupanju v sodelavce ob optimalni razporeditvi časa je le nekaj iz vsebine našega programa skupinskega dela. Velik pomen dajemo tudi prepoznavanju pozitivnih in negativnih lastnosti posameznikov, ki lahko vplivajo na rezultat skupnega dela. Zagotavljamo vam prijetno in predvsem koristno druženje.

IMG_20200611_154250.jpg

Ogranizacija 
aktivnosti za otroke

Med šolskimi počitnicami lahko za otroke zaposlenih v vašem podjetju organiziramo in izpeljemo 1, 3, 5 ali 7 dnevne programe na različnih lokacijah v Sloveniji ali na Hrvaškem. Vsebina programov nudi bogat športno-animacijski program s poudarkom na aktivnostih v naravi, spoznavanjem jezika in kultur ter naravne dediščine lokacije, kjer preživljamo počitnice.

IMG_20180928_204236.jpg

Organizacija
družabnega dogodka

Sproščeno neformalno druženje z zaposlenimi in vašimi poslovnimi partnerji lahko okrepi odnose, kar ima poleg ostalega, tudi vpliv na poslovni rezultat. Vsebino športno-družabnih aktivnosti priredimo vašim željam in ciljni skupini. Seveda lahko posrbimo tudi za vso “pripadajočo” kulinarično ponudbo. Pokličite, z veseljem pripravimo program!

bottom of page