Programi za vrtce

Natisni

Vsebine enodnevnih izletov ter več dnevnih taborov temeljijo na  spoznavanju kulturne in zgodovinske dediščine, različnih (danes pozabljenih) opravil ter spoznavanju junakov... Skozi vsebine želimo vzpodbuditi otrokovo ustvarjalnost in inovativnost. Ves čas nas spremlja veliko igre, smeha in gibanja na svežem zraku.
Mar ni (bila) želja vsakega izmed nas preživeti nekaj lepih dni s svojimi prijatelji, kaj dobrega "ušpičiti", se veliko smejati, morda tudi kaj naučiti..!?Morda pa celo naredimo prve zamahe v vodi ali pa preprosto preživimo nekaj dni kot pravi, vendar drugačni Gusarji...
Zima ima svoj čar, ponuja nam različna doživetja, "preizkuša" našo vztrajnost... Za vas pripravljamo tri programe zimovanj s poudarkom na učenju smučanja, smučarskega teka ali skozi obilo zabave in zimskega veselja spoznati življenje in pomen varnosti v gorah.
Bi radi obiskali Lipico in spoznali kraški svet, morda si ogledali Bled in se super zabavali z Zajčkom Sportyjem, želite preživeti dan na kmetiji ali spoznati Škratkovo deželo..? Ali pa...
"Igra je gibalo življenja" (S. Vilar). Morda bi želeli pripraviti prireditev..? Z veseljem vam pomagamo pri načrtovanju, organizaciji in izvedbi ter vse skupaj "obogatimo" z različnimi aktivnostmi. Lepo vabljeni!
Pesmice, ki jih skupaj prepevamo v programih in pripovedujejo o naših skupnih doživetjih. Naročite si svojo glasbeno zgoščenko, donirajte v Sklad vrtca (več info pod "aktualno") in zapojte z nami!